Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Aja Cert Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Curs auditori interni mediu
868 lei
Brand
ISO 14001
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Curs auditor intern pentru sistemul de management de mediu conform SR EN ISO 14001:2005; Perioada si locatie curs conform planificarii pe www.ajaregistrars.ro; Inscriere pe site sau talon de inscriere atasat; Relatii suplimentare prin telefon sau email.

Integritatea procesului de certificare este în prim-planul preocupărilor AJA CERT, Organism Multinaţional de Certificare şi Instruire. De aceea ne structurăm serviciile de instruire pentru formarea de personal competent pentru a împărtăşi din cunoştinţele şi experienţa necesare pentru implementarea şi menţinerea Sistemelor de Management, precum şi în vederea realizării obiectivelor organizaţiei.

Scopul cursului este formarea de specialişti în aceste sisteme de management pentru a se asigura succesul implementării şi menţinerii conformităţii cu cerinţele standardului ISO 14001:2004. Astfel se reduce perioada de implementare a sistemului de management şi costurile aferente acesteia, dar se îndeplineşte şi una din prevederile standardului, aceea de a avea un Auditor Intern competent pentru efectuarea auditurilor în cadrul companiei dvs.

Cursul este susţinut de lector acreditat AJA Academy.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura